Op 28 november is de langverwachte biografie van Jan Lammers verschenen. Het omvangrijke boek (hardcover, afmeting 30x25cm) telt 400 pagina’s, honderden veelal nooit eerder gepubliceerde foto’s en ruim 85.000 woorden, en weegt bijna 2,5 kilogram. Samen met Jan hebben de makers Mark Koense en Erik Verkaaik jarenlang met veel plezier gewerkt aan de totstandkoming van de biografie van één van de meest succesvolle en veelzijdige Nederlands autocoureurs ooit.

Winnen, verliezen, succes, fouten, geld, relaties – alles komt aan bod in deze definitieve biografie van een uniek raceleven. Op altijd openhartige, vaak relativerende en soms hilarische wijze, vertelt Jan over zijn ongeëvenaarde, 45-jarige loopbaan in de autosport. Zijn jeugdjaren in Zandvoort, zijn opmars als wonderkind naar de wereldtop, zijn soms desperate avonturen in de Formule 1, het grote succes met Jaguar en de financiële veldslagen als teambaas – alle 45 jaren zijn op fraaie wijze gebundeld in woord en beeld. Van Zandvoort tot Suzuka, van Kyalami tot Indianapolis en van Monaco tot Le Mans. Ontelbare foto’s, inclusief uit Jans eigen archief, completeren het bijzondere boekwerk.

Jan Lammers: “Ik heb gelachen en gehuild tijdens het maken van dit boek. Met behulp van mijn geheugen en herinneringen, oude interviews en raceverslagen en verhalen van vrienden en collega’s, hebben we een mooie reconstructie van mijn race carrière weten te bundelen. Ik had in mijn wildste fantasieën nooit kunnen denken dat je zoveel in één mensenleven kunt meemaken.”

Wij zullen één gesigneerd exemplaar onder onze klanten gaan uitreiken. Om mee te doen vragen wij je om een review te schrijven op onze website. Vermeld bij je review #janlammers, zodat wij weten dat je mee doet met de winactie. Éxtra kans maken? Plaats die zelfde review dan ook meteen even op onze Google pagina!

Heb je al eerder een beoordeling geplaatst, maar wil je nog wel kans maken? Stuur dan even een mailtje naar r.bolsenbroek@bbpartners.nl o.v.v. ‘Jan Lammers winactie’ en je naam.

Op 15 december maken wij de winnaar bekend!