Reviews

4.7/5

4.9 van 5 sterren

4.5/5

4.9 van 5 sterren

Whatsapp met Bolsenbroek & Partners

Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp. Voeg ons nummer toe aan uw contacten om ons een bericht te sturen. Het nummer 0683773362 is speciaal beschikbaar voor WhatsApp en hierop zijn wij bereikbaar voor al uw vragen. U kunt met uw telefoon een website/link doorsturen van een voertuig die u gezien heeft op www.mobile.de of een andere website voor een indicatie van de BPM. Wij zullen hier per ommegaande op reageren tijdens onze openingstijden.

Wellicht heeft u een andere vraag die u graag via WhatsApp wilt stellen. Ook kunt u documenten zoals foto’s van kentekenpapieren, foto’s van auto’s etc. versturen zodat wij voor u een nauwkeurige berekening kunnen maken.

Als u contact opneemt via WhatsApp, vermeldt u dan altijd even uw naam zodat we weten wie een bericht verstuurd. Stuur zoveel mogelijk aanvullende informatie mee zodat wij  zo goed mogelijk kunnen helpen.

Tijdens onze openingstijden (maandag t/m vrijdag) tussen 9.00 en 17.30 uur is er iemand continu beschikbaar en ontvangt u per omgaande een reactie op uw WhatsApp bericht.  Buiten onze openingstijden komen wij daar de eerst volgende werkdag op terug. Dit telefoonnummer is alleen voor WhatsApp en niet voor telefonisch contact. Hiervoor kunt u ons telefoonnummer 024-6632202 gebruiken.

Contact met BBP via WhatsApp -> 0683773362

(voeg ons toe aan uw contacten om een bericht te sturen)

Al onze contactgegevens vindt u op onze contactpagina.

Facebook
Twitter
LinkedIn

OP DE HOOGTE BLIJVEN?