Full service auto import


Wilt u een auto importeren en wilt u dat dit goed geregeld wordt? Wij kunnen voor u het complete traject verzorgen. Het enige wat u zelf nog moet doen, is de auto zoeken en kopen. Wij verzorgen na de aankoop alles voor u vanaf het transport totdat u de auto bij ons komt ophalen (of wij bezorgen de auto bij u thuis) met een Nederlands kenteken.

Stap 1


Zodra u een auto heeft gevonden kunt u door ons geheel vrijblijvend de mogelijke rest BPM laten berekenen. Als u het formulier invult (deze vindt u hier) geven wij een indicatie van de BPM bij import. Het aanschaffen van de auto doet u zelf. Wij doen geen aankoopkeuringen in het buitenland. Dit kunt het beste door een lokaal bedrijf laten uitvoeren indien u dat wenst. Zodra u de auto heeft aangeschaft kunt u dit aan ons doorgeven en gaan wij het transport naar Nederland organiseren. Uiteraard houden wij u gedurende dit traject op de hoogte.

Stap 2


Zodra de auto bij ons gearriveerd is gaan wij voor u de meest gunstige manier van BPM aangifte berekenen. Wij informeren u over het definitieve bedrag. De auto wordt de RDW ingevoerd in het Nederlands kentekenregister en de BPM aangifte wordt voor u geregeld. U ontvangt zelf een email van de Belastingdienst om de BPM te betalen. Na het betalen van de BPM ontvangt u de kentekencard thuis, waarmee wij de Nederlandse kentekenplaten kunnen laten maken. De auto is nu officieel geïmporteerd in Nederland.

Stap 3


Uw nieuwe auto staat klaar en u kunt er nu officieel mee de weg op. De auto kunt u bij ons komen ophalen. Wij kunnen deze ook bij u afleveren. Het hele traject na aankoop duurt gemiddeld 2 tot 3 weken.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

contact

alles voor u geregeld