Reviews

4.7/5

4.9 van 5 sterren

4.5/5

4.9 van 5 sterren

Update seizoen 23/24 | Niels Kingma

Na een mooie zomerperiode waarin ik veel en gevarieerd getraind heb, start dit weekend  het nieuwe winterseizoen van het shorttracken. Voor mij is dit het tweede seizoen in de Nationale selectie van het shorttrack. Vorig seizoen heb ik een hele mooie internationale ervaring gehad tijdens de Winter Universiade in Lake Placid (USA) waar ik een bronzen medaille op de relay heb behaald.

We beginnen dit seizoen direct met de Nederlandse Kampioenschappen in Leeuwarden en het volgende weekend een internationale wedstrijd in Heerenveen. Deze twee wedstrijden zijn tevens  de plaatsingswedstrijden voor de eerste twee World Cup wedstrijden van het seizoen 23-24 in Canada. Ik schaats in een sterk nationaal team en iedereen zal hard moeten strijden voor een plek. Ik ga ervoor! 

Het is fijn dat B&P mij ondersteunt, zodat ik mij kan richten op mijn sport en daarnaast mijn studie. 

Ik hoop dat het een mooi seizoen wordt.

– Niels Kingma

Namens Bolsenbroek & Partners wensen wij Niels een mooi seizoen toe en zullen zijn prestaties op de voet blijven volgen.

Facebook
Twitter
LinkedIn

OP DE HOOGTE BLIJVEN?