Reviews

4.7/5

4.9 van 5 sterren

4.5/5

4.9 van 5 sterren

Schade Alert; Omgekeerde schadesturing!

Met de recente oprichting van Schade Alert Verzekerden Hulpdienst B.V. heeft Bolsenbroek & Partners er een zakelijke zus bij. Belangrijker dan dat is het feit dat de auto- en schadeherstelbranche via Schade Alert een perfect instrument in huis kan halen om haar klanten bij te staan met het verhalen van schade voor klanten die zijn aangereden. Samenwerking leidt tot meer omzet uit schadeherstel, behoud van de klant en een bétere vergoeding voor de werkzaamheden.

WA verzekerde automobilisten zonder rechtsbijstand zijn altijd aangewezen op zichzelf als zij schade moeten verhalen. De WA verzekeraar doet niets en zou ze iets doen, dan kun je er niet zo veel van verwachten. Vanuit de ervaring en expertise binnen B&P heeft Frank Bolsenbroek een innovatieve nieuwe dienstverlening opgezet. Daarbij is de kennis van Bolsenbroek & Partners aangevuld met kennis uit de verzekeringswereld. Bolsenbroek: “Wij spreken beide talen en dat is úniek!” Bij het verhalen van schade richt Schade Alert zich primair op de veroorzaker en tegelijkertijd, maar secundair, op diens verzekeraar. De veroorzaker is en blijft verantwoordelijk. Diens verzekeraar heeft dat risico slechts ‘gekocht’ tegen de premie.

“Deze benadering zal leiden tot een snellere en eerlijkere afwikkeling van schades.” aldus Frank Bolsenbroek.

Overigens is Schade Alert ook in te zetten door cascoverzekerden met verhaalbare schade. Een aspect als waardevermindering na schade en correcte vergoeding van vervangend vervoer, is ook voor cascoverzekerden vaak een bron voor discussie met hun cascoverzekeraar.

Schade Alert is ambitieus van start gegaan en wordt zeer positief ontvangen door de meest uiteenlopende partijen. Het belang voor het autobedrijf zit hem in een aanmerkelijk hogere potentie voor schadeherstel zonder dat de verzekeraars daar ongezonde invloed op kunnen uitoefenen. Autobedrijven kunnen zich geheel vrijblijvend maar professioneel ondersteund aansluiten tegen afname van een Schade Alert Promotiepakket. Via de webshop zijn uitgebreide promotiemiddelen voorhanden.

Meer informatie op de website van Schade Alert: www.schadealert.nl.

Facebook
Twitter
LinkedIn

OP DE HOOGTE BLIJVEN?