Reviews

4.7/5

4.9 van 5 sterren

4.5/5

4.9 van 5 sterren

Rookgordijn rond de BPM

In februari jl. ontstond behoorlijk wat politieke onrust de BPM. Wij berichten daarover via dit bericht en ook via dit bericht. De politiek kondigde maatregelen aan die omstreeks deze tijd bekend zouden moeten zijn. Helaas is er niets te melden. Behalve het gerucht dat de RDW zich zal gaan bemoeien met de ‘validatie’ van de BPM aangifte met taxatierapport, is het momenteel nog totaal onduidelijk hoé daar invulling aangegeven zal worden. De beroepsorganisaties van taxateurs zijn intussen wél allemaal op het ministerie geweest om hun visie te geven. Terugkoppelingen zijn daarop echter nog niet gekomen.

Intussen duren de misstanden, waar de politiek zo zo druk over maakte, onveranderd voort. Ook de Kamer duurt het kennelijk allemaal wat te lang. 17 Juli jl. stelde Helma Lodders van de VVD nog vragen aan de Staatssecretaris (Menno Snel). Deze kunt u hiér inzien. Ook wij zijn inmiddels benieuwd naar de antwoorden en nog meer naar de maatregelen!

Zoals u van ons gewend bent, zitten wij bovenop de ontwikkeling en zullen wij u direct informeren zodra er relevant nieuws hieromtrent ontstaat.

Facebook
Twitter
LinkedIn

OP DE HOOGTE BLIJVEN?