Reviews

4.7/5

4.9 van 5 sterren

4.5/5

4.9 van 5 sterren

René Lammers start autosportcarriére bij MP Motorsport

Het is een tijdje geleden dat we een update gaven over René Lammers, maar er is meer dan genoeg te vertellen. Zijn carriére is de laatste tijd in een stroomversnelling gegaan.Vorig jaar won hij namelijk het FIA Europees Kampioenschap in de OK-klasse. En dat is niet zomaar een klasse, want veel van de huidig F1-coureurs hebben ook in dit kampioenschap meegereden (en gewonnen). U leest hier meer over zijn winst in dit kampioenschap.

Dat René zijn geweldige jaar niet onopgemerkt bleef, blijkt wel uit het feit dat René werd uitgenodigd om langs te komen bij de Ferrari Driver Academy, waar hij een aantal dagen meedraaide, én deze Academy won. Gesprekken met Ferrari voor een langdurige samenwerking werden aangegaan, maar tot een deal kwam het uiteindelijk niet.

Het contact met MP motorsport was er al langere tijd en was al gaande toen René werd geselecteerd voor de Ferrari Diver Academy. Toen er geen overeenstemming bereikt werd met Ferraris zijn de onderhandelingen met MP Motorsport weer opgepakt. Inmiddels heeft René zijn eerste testdagen met MP motorsport dan ook al achter de rug.

Maandag was het tijd voor de presentatie van zijn F4 auto, en waar beter dan in zijn eigen ‘achtertuin’, het circuit van Zandvoort. Op zowel zijn auto als op het pak van René hebben we weer een mooi plekje voor ons logo weten te bemachtigen. Wij zijn er in ieder geval trots op dat wij René op deze manier mogen ondersteunen in zijn Autosportcariére.

29 januari 2024, Rene Lammers Perspresentatie Circuit Zandvoort Foto Chris Schotanus
Facebook
Twitter
LinkedIn

OP DE HOOGTE BLIJVEN?