Reviews

4.7/5

4.9 van 5 sterren

4.5/5

4.9 van 5 sterren

Rally Zeldzame Ziekten Fonds

Zaterdag 1 oktober 2016 nam Bolsenbroek & Partners actief deel als sponsor én deelnemer aan de Jan Lammers ZZF Rally 2016. Helaas viel de equipe Frank en Jacquelin Bolsenbroek voortijdig uit met hun klassieke Mercedes-Benz 180 maar dat maakte het voor hen ook niet minder geslaagd. Een uitgebreid fotoverslag van de rally kunt u hier in zien

De ZZF rally, waaraan onze huisvriend Jan Lammers dit jaar voor het eerst enthousiast zijn naam verbond, is een initiatief van het Zeldzame Ziekten Fonds (ZZF) dat jaarlijks plaats vindt. Doel van het ZZF is het inzamelen van fondsen om onderzoek naar zeldzame ziekten te funderen. Ongeveer één miljoen Nederlanders – meer dan 6 procent van onze bevolking – heeft te maken met een zeldzame aandoening. Tegen dit angstwekkende feit strijdt het ZZF al sinds 2005. Vooral kinderen hebben helaas te maken met een zeldzame aandoening. Per jaar komen ruim 14.000 van hen te overlijden. Verder staan de gezinnen waar deze kinderen deel van uitmaken er vaak alleen voor, terwijl vanuit de overheid en diverse fondsen miljoenen beschikbaar zijn voor ‘bekende’ ziekten. Het Zeldzame Ziekten Fonds vindt dit onacceptabel. Daarom zamelt zij geld in voor wetenschappelijk onderzoek en geven zij bekendheid aan zeldzame ziekten.

Dit jaar was de opbrengst van de Jan Lammers ZZF Rally 2016 bestemd voor onderzoek naar non-Hodgkin-lymfoom. Bernhard van Oranje, oprichter van Lymph&Co, nam sprakeloos en dankbaar een cheque van € 116.683,00 in ontvangst. Voor de ZZF Rally was deze opbrengst onovertroffen hoog. 

Bolsenbroek & Partners ondersteunt dergelijke initiatieven graag en ruimhartig. Het was voor ons een prachtig gezicht om prominenten als onder andere de gebroeders Balkenende, Gijs van Lennep, Bas van Werven, Prins Bernhard, smaakpolizist Rob Geus, en Gaston Starreveld en tientallen minder prominente -maar allemaal enthousiaste- deelnemers met een BBP-logo op hun hoofd te zien rondlopen! 

Klik hier voor het uitgebreide fotoalbum dat naast eigen materiaal ook is voorzien van foto’s van Paul Beijersbergen, Lex van Lieshout en Desiree Nieuwenhuize.

Facebook
Twitter
LinkedIn

OP DE HOOGTE BLIJVEN?