onze klanten beoordeling


Wat vinden klanten van ons? Alle klantbeoordelingen vindt u op deze pagina.

Hier kan geen garage omheen!

Rated 5 out of 5
7 oktober 2021

6 jaar woonde onze auto zo ongeveer bij de garage vanwege op hol slaande parkeersensoren wat de garages niet opgelost kregen en Seat NL de handen vanaf trok. Met een rapportage van dhr Bolsenbroek hebben wij een weg naar de rechtbank kunnen voorkomen en zijn we door hem bij de VAG Expert beland in Boven-Leeuwen. Eindje van huis, maar de moeite waard. Hier is na 6 jaar vechten, waarvan 2 jaar met een advocaat een einde gekomen aan deze nachtmerrie en werkt de auto eindelijk naar behoren. Alle smoezen van de garage werden door deze rapportage van tafel geveegd. Bij het ontvangen van de dagvaarding heeft de garage dan ook maar gekozen om de kosten voor herstel bij een echte vakman te betalen. Zonder dhr Bolsenbroek was er geen oplossing gekomen.

M.Bouman

Antwoord van Bolsenbroek & Partners

Hartelijk dank voor uw mooie review! Het was dan ook een bizarre situatie die veel te lang duurde door tunnelvisie en onkunde van alle betrokkenen. Schandelijke vertoning van de importeur ook! Sorry #PON; dit had veel anders gekund. Mooi voorbeeld ook om de oplossing niet direct in het juridische te gaan zoeken maar met een nuchtere blik het probleem via een onafhankelijke deskundige opnieuw aanvliegen. Dan had het 6 jaar terug al klaar kunnen zijn. Fijn om het voor u opgelost te hebben! Goed werk Bram van #VAGEXPERT Boven-Leeuwen!

Oprecht en duidelijk.

Rated 5 out of 5
22 september 2021

Eerlijk advies mogen ontvangen. Deze vroegen mij geen cent voor hun advies, ze hebben mij bespaard voor een hoop onnodige kosten.

Sonny Bride

Snelle en correcte afwikkeling

Rated 5 out of 5
22 september 2021

Netjes en snel, komt afspraken na.

autohagen

Ik zal u verder adviseren super werk gedaan

Rated 5 out of 5
22 september 2021

Vriendelijk, snel, super tevreden. Bedankt.

Sabrina

Verrassend uitgebreid informerend taxatierapport

Rated 5 out of 5
8 juli 2021

Vandaag mijn BMW Z4 Coupe laten taxeren bij Frank Bolsenbroek in Heumen. Een efficiënt, aangenaam en leerzaam uur met Frank leverde een uitgebreid rapport en nog enkele waardevolle tips op.

Peter de Man

Antwoord van Bolsenbroek & Partners

Dank Peter! Al kwam ik niet helemaal bij de voorgestelde waarde in de buurt. Graag gedaan, dank voor de complimenten en de gezelligheid!

Vakkundig/vriendelijk

Rated 5 out of 5
10 juni 2021

Gehele procedure is netjes en snel gecommuniceerd.
Vakkundige en snelle afhandeling tegen een scherpe prijs.

John Knaap

Antwoord van Bolsenbroek & Partners

Dank voor uw compliment en graag tot een volgende keer!

Marge of btw auto?

Rated 5 out of 5
10 juni 2021

De heer Bolsenbroek heeft mij zeer adequaat en snel geholpen. Na een ongeluk waarbij mijn auto (buiten mijn schuld) total loss bleek, ontstond bij de verzekering onduidelijkheid of mijn auto een marge auto of een btw auto is. Ik heb de auto ooit prive aangeschaft (marge), rijd hem sinds 4 jaar zakelijk, maar kan als zelfstandig ondernemer btw aftrekken. Toen ik ging googelen kwam ik een artikel van Bolsenbroek en Partners met een vergelijkbaar geval tegen. Toen ik contact met hen opnam werd ik heel kundig te woord gestaan en had s avonds meteen een bericht in mijn mailbox dat ik aan de expert door kon sturen. Gelukkig is de expert tot inzicht gekomen en waren verdere stappen niet nodig. Anders had ik deze zeker met BBPartners gezet. Hou ervan als mensen zo professioneel zijn! Bedankt!

Antoinette

Antwoord van Bolsenbroek & Partners

Wij houden ervan als mensen rechtvaardig worden behandeld en helpen daar graag bij. Graag gedaan dus! FB

Vriendelijk en zeer professioneel geholpen

Rated 5 out of 5
10 juni 2021

Goed en gedegen rapport voor onze Camper opgemaakt.

Marten van Bijsteren

Antwoord van Bolsenbroek & Partners

dank voor uw compliment. Graag tot een volgende keer!

top taxatie

Rated 5 out of 5
10 juni 2021

mijn Corvette C3 Stingray is onlangs getaxeerd door Frank, alles keurig verzorgd ik heb ook nog enkele tips gekregen om meer historie van de auto te achterhalen. buitengewoon top!!

Herman

Taxatie Mini 1993

Rated 5 out of 5
16 maart 2021

Op een zeer prettige manier een taxatie gedaan van onze Mini uit 1993. Taxateur zeer deskundig en goed op de hoogte van (semi)klassiekers. Kan deze taxateur aanbevelen

Piet van Weesenbeek