onze klanten beoordeling


Wat vinden klanten van ons? Alle klantbeoordelingen vindt u op deze pagina.

Professionele taxatie, snel geregeld

5,0 score
30 november 2020

Op de weg terug uit Duitsland direct langs kunnen komen in Heumen voor taxatie van onze BMW X3. Dit na telefoontje de voorgaande vrijdag. Professioneel ontvangen en auto grondig geïnspecteerd. Meerdere zaken gevonden die wij niet hadden gezien.
Opvolgende maandag professioneel taxatierapport per email en post. BPM bedrag aanzienlijk verlaagd ten opzichte van onze inschatting.
Bolsenbroek & Partners bedankt!

Eelco

Zeer tevreden

5,0 score
26 november 2020

Zeer vriendelijk bedrijf, gezellig en professioneel. Geïnteresseerd in het vak, de klanten en hun hobby/liefde voor auto’s.
Zeer aangenaam bezoek en heel tevreden over het resultaat. Ik ga zeker terug voor de volgende taxatie.
Hartelijk dank.
Mvg bryan

Bryan noij

Ontspannen en deskundige service

5,0 score
12 november 2020

De eerste taxatie. Vanaf moment van bellen al prettige ontvangst. Taxatie heel ontspannen, kundig en bereid om al onze rare vragen te beantwoorden. Al dezelfde middag een helder rapport en razendsnel antwoord op aanvullende vragen. Tot over 3 jaar.

Corin

Super geholpen! Top bedrijf!

5,0 score
21 oktober 2020

Vakkundig en klantvriendelijk geholpen met het invoeren van de auto. Ook de APK meteen geregeld. Denken mee met de klant. Ontzorgen je helemaal met de invoer en taxeren van je auto. Echt een aanrader. Zelfs in deze Corona tijd een super snelle service. Dank je wel.

Marloes

Betrouwbaar en prettig in zaken

5,0 score
20 oktober 2020

Ik heb in het verleden graag zaken gedaan met BBP. Een betrouwbaar betrokken en een ter zaken kundig bedrijf. Zou er weer naar toe gaan als het gaat om taxatie en import gaat. Oh ja lees ook hun nieuwsbrief. Daar steek je altijd wat van op.

Jan M Malden

Aanrader

5,0 score
20 oktober 2020

We waren een van de eerste klanten van Frank. En tot op de dag van vandaag nog steeds klant, De enorme kennis van zaken van Bolsenbroek en partners in de automotief branche is een aanrader voor elk autobedrijf.

Emano Dozeman

Geweldige vriendelijke en vakkundige Service

5,0 score
14 oktober 2020

Geweldige vakkundige, vriendelijke en persoonlijke service, onder leiding van de altijd attente behulpzame, en hartelijke Frank Bolsenbroek.

Piet Jetten

Taxatie oldtimer brandweerauto

5,0 score
4 oktober 2020

Ons voertuig is al zeker 5 keer getaxeerd door firma Bolsenbroek, taxatie keurig verzorgd . We komen er zeker weer terug.

Cor de Ruiter

Fantastische & professionele service

5,0 score
3 oktober 2020

Bolsenbroek en partners hebben mij fantastisch geholpen. Ze hebben de gehele papierwinkel voor het importeren van mijn auto bij mij uit handen genomen. Binnen no time kon ik mijn auto bij ze ophalen met Nederlands kenteken en alle benodigde papieren. Kortom, erg goed te vertrouwen en super vriendelijke service van het hele team. Absoluut aan te raden.

Hoogerwerf

Verzorgen import auto uit Duitsland

5,0 score
3 oktober 2020

De import van mijn auto uit Duitsland is geheel verzogd door Bolsenbroek. Dit is op een prettige en correcte wijze afgehandeld. De communicatoie met Bolsenbroek verliep zeer goed, tijdige informatie en een proactieve houding. En uiteindelijk ten op zichte van alles zelf doen nog voordeliger ook.

G. W. Homan