onze klanten beoordeling


Wat vinden klanten van ons? Alle klantbeoordelingen vindt u op deze pagina.

Vriendelijkheid en deskundigheid!

Rated 5 out of 5
10 mei 2021

Ik heb mijn oldtimer al 2 keer laten taxeren door Bolsenbroek & Partners. Ik ben beide keren heel vriendelijk behandeld. Dat begon al bij het plannen van de afspraken bij de receptie, maar ook tijdens de taxaties in Heumen. Ik vertrouw op het deskundige oordeel van de taxateurs en ben tevreden over het taxatie rapport. Ik zou anderen dit bedrijf zeker aanbevelen!

Sanne van Burk

Taxatie Mini 1993

Rated 5 out of 5
16 maart 2021

Op een zeer prettige manier een taxatie gedaan van onze Mini uit 1993. Taxateur zeer deskundig en goed op de hoogte van (semi)klassiekers. Kan deze taxateur aanbevelen

Piet van Weesenbeek

Taxatie 2 oldtimers

Rated 5 out of 5
11 maart 2021

Taxatie bmw 700 en ford mustang. Is goed, prima en volgens afspraak verlopen. Mooi overzichtelijk rapport . Ik ben zeer tevreden en het was een gezellige middag . Bedankt Frank.

Fred Otte

Geschil verzekeraar inbraakschade

Rated 5 out of 5
10 februari 2021

Frank Bolsenbroek heeft mij bijgestaan als contra expert. Werd bij Eerste expertise zonder enige vorm van contact richting mij, weg gezet als fraudeur. Dhr Bolsenbroek heeft mijn eer hersteld en recht gezet wat behoorlijk krom was!

R.R.Stendert

Super snel geholpen!!

Rated 5 out of 5
26 januari 2021

Mijn bus is echt goed bekeken. Fijne man die de auto getaxeerd heeft !! Zeer aan te raden!!

Theo Geense

Wederom voorspoedige taxatie door Leon

Rated 5 out of 5
22 december 2020

Op korte termijn een afspraak kunnen maken voor een taxatie van een in te voeren Duitse BMW. Omdat de RDW snel te werk was gegaan een uur te vroeg in Heumen. Geen enkel probleem voor Leon. Weer een grondige inspectie, de dag erna gevolgd door een professioneel taxatierapport.
Ondanks een hoger dan door de dealer in Duitsland eerder genoemde CO2 uitstoot per kilometer een prima resultaat.
Leon wederom bedankt!

Eelco

Professionele taxatie, snel geregeld

Rated 5 out of 5
30 november 2020

Op de weg terug uit Duitsland direct langs kunnen komen in Heumen voor taxatie van onze BMW X3. Dit na telefoontje de voorgaande vrijdag. Professioneel ontvangen en auto grondig geïnspecteerd. Meerdere zaken gevonden die wij niet hadden gezien.
Opvolgende maandag professioneel taxatierapport per email en post. BPM bedrag aanzienlijk verlaagd ten opzichte van onze inschatting.
Bolsenbroek & Partners bedankt!

Eelco

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
26 november 2020

Zeer vriendelijk bedrijf, gezellig en professioneel. Geïnteresseerd in het vak, de klanten en hun hobby/liefde voor auto’s.
Zeer aangenaam bezoek en heel tevreden over het resultaat. Ik ga zeker terug voor de volgende taxatie.
Hartelijk dank.
Mvg bryan

Bryan noij

Ontspannen en deskundige service

Rated 5 out of 5
12 november 2020

De eerste taxatie. Vanaf moment van bellen al prettige ontvangst. Taxatie heel ontspannen, kundig en bereid om al onze rare vragen te beantwoorden. Al dezelfde middag een helder rapport en razendsnel antwoord op aanvullende vragen. Tot over 3 jaar.

Corin

Super geholpen! Top bedrijf!

Rated 5 out of 5
21 oktober 2020

Vakkundig en klantvriendelijk geholpen met het invoeren van de auto. Ook de APK meteen geregeld. Denken mee met de klant. Ontzorgen je helemaal met de invoer en taxeren van je auto. Echt een aanrader. Zelfs in deze Corona tijd een super snelle service. Dank je wel.

Marloes