Nieuwsbrieven archief


NEDC, WLTP & meer

23 oktober 2018

De afgelopen weken hebben er een aantal veranderingen bij de RDW en Belastingdienst plaatsgevonden. Natuurlijk is B&P zoals altijd op de hoogte van deze veranderingen en voorzien wij u graag van de laatste nieuwtjes en tips zodat u altijd up-to-date bent. In deze nieuwsbrief komt u dan ook alles te weten omtrent NEDC & WLTP, veranderingen in het doen van BPM aangifte en de RDW die stopt met de afgifte van het ‘Formulier t.b.v. BPM-aangifte’.

In deze nieuwsbrief:

RDW geeft niet langer ‘bewijs van import’ af

Restant voorraadregeling NEDC & WLTP

BPM aangifte doen verandert op 1 november 2018

WLTP & BPM: U betaalt vanaf nu te veel! Gratis check door ons

Lees verder

De manier van BPM aangifte doen voor uw auto, motor of camper gaat vanaf 1 oktober aanstaande wijzigen. Na het verdwijnen van de BPM aangiftepunten verdwijnen vanaf die datum ook de brievenbussen van de Belastingdienst bij de RDW locaties.

Verder in deze nieuwsbrief:

Iedere schade leidt tot BPM korting

Frank Bolsenbroek Gerechtelijk Deskundige

De geschiedenis van BPM

Lees verder

Het einde van WOK?

27 juni 2018

Al jaren wordt u geconfronteerd met de open communicatie die de RDW hierop los laat door op kenteken niveau de vermelding WOK (wacht op keuren) openlijk te publiceren. Bolsenbroek & Partners en ook Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) verzet zich al jarenlang tegen dit fenomeen.

Lees verder

De afgelopen tijd zijn we weer druk geweest met onder andere de WLTP, het vormgeven van onze nieuwe identiteit en rijdt onze huisvriend Jan Lammers dit weekend zijn 24e 24H van Le Mans. De hoogste tijd voor een update dus!

Lees verder