Reviews

4.7/5

4.9 van 5 sterren

4.5/5

4.9 van 5 sterren

De heer Bolsenbroek heeft mij zeer adequaat en snel geholpen. Na een ongeluk waarbij mijn auto (buiten mijn schuld) total loss bleek, ontstond bij de verzekering onduidelijkheid of mijn auto een marge auto of een btw auto is. Ik heb de auto ooit prive aangeschaft (marge), rijd hem sinds 4 jaar zakelijk, maar kan als zelfstandig ondernemer btw aftrekken. Toen ik ging googelen kwam ik een artikel van Bolsenbroek en Partners met een vergelijkbaar geval tegen. Toen ik contact met hen opnam werd ik heel kundig te woord gestaan en had s avonds meteen een bericht in mijn mailbox dat ik aan de expert door kon sturen. Gelukkig is de expert tot inzicht gekomen en waren verdere stappen niet nodig. Anders had ik deze zeker met BBPartners gezet. Hou ervan als mensen zo professioneel zijn! Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *