Reviews

4.7/5

4.9 van 5 sterren

4.5/5

4.9 van 5 sterren

Kerstwens 2022

‘Het was ons weer het jaartje, wel’. Geen goed taalgebruik maar wel illustratief voor 2022. Niet alleen zette 2022 via de vreselijk situatie rond de Oekraïne de héle wereld op scherp; ook de Automotive kreeg haar trekken hiervan. 2021 was sowieso een béter jaar voor onze branche maar het is wat mij betreft toch een waar genoegen om de veerkracht van onze branche te zien. Wat dat betreft zijn ‘wij van de branche’ toch een beetje nét Oekraïners qua kracht, flexibiliteit, optimisme, gedrevenheid, standvastigheid en niet bij de pakken neer gaan zitten. Verder moeten we de vergelijking uiteraard niet trekken met het drama aldaar. In dat kader kijk ik met trots terug op die eigenschappen van u als onze klanten en onze medewerkers. Ons dieptepunt was het afscheid van drie fijne collega’s; iets wat mij nooit in de koude kleren gaat zitten. Uiteindelijk mogen wij als bedrijf uitermate tevreden met de resultaten van dit jaar. Dit is hét moment om, mede namens alle collega’s van zowel B&P als EAL u als onze relaties daarvoor te bedanken.

Het is onze traditie om daarbij te doneren aan een goed doel. Dit jaar kiezen we voor ‘Breaking the Chains‘. Een organisatie die zich inzet voor het verdrietig lot van enorm veel verlaten, ontsnapte en veelal getraumatiseerde (huis)dieren in de Oekraïne.

Ik hoop dat u deze kerstgedachte met ons kunt delen en zien uit naar een plezierig voortzetting van onze samenwerking in 2023. Ik wens u, uw familie, uw medewerkers heel fijne feestdagen en alle goeds voor 2023!

Frank Bolsenbroek

Facebook
Twitter
LinkedIn

OP DE HOOGTE BLIJVEN?