Reviews

4.7/5

4.9 van 5 sterren

4.5/5

4.9 van 5 sterren

Gevolgen Corona maatregelen

Het Coronavirus heeft aanleiding gegeven voor een flink aantal (noodzakelijke) maatregelen. Maatregelen die wij als bedrijf direct in acht hebben genomen. Gaandeweg worden echter steeds meer maatregelen genomen. Deze maatregelen treffen zowel uw als onze bedrijfsvoering. Met dit bericht informeren wij u nader hieromtrent.

Vanmiddag (16 maart 2020) heeft de RDW besloten om geen voertuigen meer te keuren. Van voertuigen die niet door de RDW zijn gekeurd, kunt u geen BPM aangifte doen. Het taxeren of anderszins opnemen van voertuigen, heeft in het verlengde daarvan ook geen zin. Dit omdat de duur van de maatregelen nu nog volledig onbekend is. Voertuigen die nog niet door de RDW zijn gekeurd worden daarom door ons tot nader order niet opgenomen en uitgewerkt. Zodra weer duidelijk is dat en wanneer de RDW weer gaat keuren, zullen wij de voertuigen zo snel mogelijk bij u opnemen.

Op dit moment verwerkt de Belastingdienst nog steeds wél BPM aangiften. Wij verwachten echter dat ook dit op niet al te lange termijn gestaakt gaat worden. Uiteraard ook als gevolg van het staken door de RDW. Voertuigen die reeds RDW gekeurd én door ons opgenomen zijn, zullen wij uiteraard nog uitwerken en van een BPM aangifte met taxatierapport, koerslijst of tabel aangifte voorzien.

Wij zullen u via telefoon en mail van dienst blijven. Dat betekent dat u, zoals u van ons gewend bent, met al uw vragen en voorberekeningen tussen 08.45 en 17.30 bij ons terecht kunt.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht vragen hebben verzoeken wij u om een mail te sturen naar info@bbpartners.nl

We gaan allemaal een onzekere periode tegemoet. Pas goed op uzelf en uw naasten. Wij hopen u snel weer volledig van dienst te mogen zijn.

Facebook
Twitter
LinkedIn

OP DE HOOGTE BLIJVEN?