Reviews

4.7/5

4.9 van 5 sterren

4.5/5

4.9 van 5 sterren

Full Service Import voor autobedrijven

Uiteraard komen wij voor taxatie en advies bij u op locatie! Dat is nog altijd meest gebruikelijk. Maar het kán ook anders! Importeren zonder zorgen en zónder zelf naar de RDW te moeten en zelf de afhandeling bij de Belastingdienst te doen? Goed en zorgvuldig geregeld met een optimaal financieel resultaat? Wij kunnen voor u het complete import traject verzorgen. Het enige wat u zelf nog moet doen, is de auto(‘s) zoeken en kopen. Na aankoop en transport naar onze vestiging in Heumen handelen wij alles voor u af. Vanaf het keuren bij de RDW tot en met het afhandelen van de voor u meest gunstige manier van bpm-aangifte doen.

  • Geen verrassingen achteraf: voor aankoop een indicatie van de te verwachten rest-bpm dus
  • Zekerheid van een met zorg opgestelde bpm-aangifte op basis van de voor u meest voordelige bpm-aangifte.
  • Op onze vestiging in Heumen beschikken wij over een optimaal verlichte bedrijfshal waarin onze taxaties worden uitgevoerd. Alle auto’s worden gewassen, staan droog en worden perfect uitgelicht.  Dat staat garant voor het best mogelijke fiscaal-financiële resultaat.
  • Geen omkijken naar de afhandeling bij de RDW. Wij ontlasten u volledig!  Haperingen in dit proces zijn onze zorg!
  • Geen omkijken naar de bpm-aangifte. Wij zorgen dat u nooit teveel betaalt en dat uw aangifte op de correcte manier en binnen de tijd die daarvoor staat wordt afgewikkeld. U betaalt zélf de BPM aan de Belastingdienst nadat wij het betaalbericht gecontroleerd hebben.
  • Geen ‘Strijkstok Service’ via een ‘tussenpartij’ die zelfstandig voor u BPM voorschiet, achteraf bezwaar maakt en door u teveel betaalde BPM terughaalt. HOT ITEM in de politiek!
  • Verzekerd van de meest perfecte juridische bijstand: in voorkomende gevallen zijn door ons opgestelde bpm-aangiften verzekerd van juridische bijstand.
  • Duidelijke Excel overzichten met daarin alle informatie over de vordering van het importproces. Deze lijst kunnen wij u in overleg, geautomatiseerd op een aantal momenten in de week sturen.

Interesse in deze meest optimale Full-Service importbegeleiding? Offerte? Neem contact op en maak een afspraak!

Hoe werkt de Full Service import van B&P?

Stap 1

Zodra u auto(‘s) in aankoopoverweging heeft, vraagt u ons vrijblijvend een indicatie van de rest BPM. Meest eenvoudig via dit formulier (deze vindt u hier).  Het aanschaffen van de auto(s) doet u zelf. Wij doen geen aankoopkeuringen in het buitenland. Dit kunt het beste door een lokaal bedrijf laten uitvoeren indien u dat wenst. Zodra u de auto(‘s) heeft aangeschaft, kunt u deze rechtstreeks vanuit het buitenland naar onze vestiging in Heumen laten transporteren. Dit transport kunnen wij ook voor u verzorgen.

Stap 2

Zodra de auto(s) bij ons gearriveerd zijn, berekenen wij de meest gunstige manier van BPM-aangifte. Wij informeren u over het definitieve bedrag. De auto(‘s) worden door de RDW ingevoerd in het Nederlands kentekenregister en de BPM-aangifte wordt voor u ingediend. U ontvangt ter betaling van de BPM naar keuze zelf een email van de Belastingdienst of via ons en na onze controle op juiste terugkoppeling van de Belastingdienst.   Na het betalen van de bpm ontvangt u het bewijs van inschrijving van de RDW, waarmee u de auto op naam van uw klant kunt overschrijven. De auto is nu officieel geïmporteerd in Nederland tegen de meest optimale rest-BPM.

Stap 3

Uw auto(s) kunnen op transport naar uw locatie of desgewenst rechtstreeks naar uw klant.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave. Vragen? Wensen? Wij helpen u graag.

Facebook
Twitter
LinkedIn

OP DE HOOGTE BLIJVEN?