B&P Formule1 Café

27 juni aanstaande organiseert B&P een heus F1 Café met aan de Stamtafel onze huisvrienden én F1 kenners die er toe doen:

  • Jan Lammers
  • Frans Verschuur

en ‘presented by’

  • Mattie Valk

Voor wie het nog introductie behoeft; Frans en Mattie zijn drijvende krachten binnen de Podcast F1 Aan Tafel van GrandPrix Radio. Al twee jaar lang is F1 Aan Tafel de meest succesvolle Award Winning Podcast! Frans Verschuur was een zeer succesvolle Nederlandse Autosport Teambaas en is een van de ‘grand old men’ van de Nederlandse autosport. Inmiddels focust Frans zich vooral weer op zijn Nijmeegse autobedrijf IGAM. Maar desondanks is hij nog net zo gek op het spelletje als toen hij voor het eerst in een raceauto stapte. Dat Frans er nog altijd heel erg toe doet blijkt wel uit zijn markante aanwezigheid met zijn altijd gezellige en ongezouten mening. Dat doet hij zowel in de Podcast als bijna dagelijks bij B&P waar Frans regelmatig ‘een importje laat verzorgen’. Op 27 juni brandt ie weer los in het B&P F1 Café!

Mattie Valk mag alom bekend zijn als Radiopresentator met zijn ochtendshow Mattie & Marieke op Q-Music. Maar écht leuk wordt het voor Mattie als hij kan meepraten over zijn grote passie; de F1! Mattie weet het uiteraard allemaal perfect aan elkaar te praten en de sfeer te optimaliseren!

En sfeer krijg je ook al snel met Jan Lammers. Jan, al jaren ‘verbonden’ aan B&P, is van de F1 aanwezigen natuurlijk dé nestor van de F1! Iéts minder succesvol in het verleden dan Max momenteel in de F1 laat zien maar hoe dát dan weer zat en zit, zou Jan bijvoorbeeld op zijn ‘Janniaans’ kunnen uitleggen in het B&P F1 Café op 27 juni aanstaande! Actueel mag Jan uiteraard bekend zijn als de vaste F1 analist bij NOS-Studio Sport en als drijvende kracht achter zijn succesvol kartende zoon René Lammers (14).

The place to be

het Mille Miglia Café van Metropole te Druten. Metropole is een hoogstaand automobielmuseum van ondernemer Frans van Haren waarin ook zijn éigen bijzondere collectie is ondergebracht! Voor de échte handelaren/aanwezigen; alles is -ook op 27 juni!- te koop!

Programma

  • 12.00 inloop voor Golden Tickethouders – ontvangst met koffie/thee
  • 13.00 Lunch voor Golden Tickethouders Museum Bezoek inbegrepen.
  • 15.00 Inloop voor Silver & Bronze Tickethouders inclusief ‘smeermiddelen’. Museum bezoek mogelijk
  • 16.00 Start F1 Café
  • 18.00 EINDE

Erbij zijn?

Golden en Silver Tickets worden op uitnodiging door B&P verstrekt.
Bronze Tickets zijn voor B&P ‘niet klanten maar wél vrienden van het Huis’ en kosten € 39,50.

Dit wíl je uiteraard NIET MISSEN! Dus schrijf je in via: www.bbpartners.nl/f1cafe
De toegang is beperkt omdat het Mille Miglia Café ook een keer volledig afgetankt raakt. Schrijf je dus tijdig in.

Ja, ik ben erbij!

Uw inschrijving wordt na inschrijving bevestigd waarna u binnen 14 dagen na aanmelding uw Ticket ontvangt!

Inschrijving sluit: 10 juni 2023