Reviews

4.7/5

4.9 van 5 sterren

4.5/5

4.9 van 5 sterren

FULL SERVICE AUTO IMPORT

Zodra u een auto heeft gevonden kunt u door ons geheel vrijblijvend de mogelijke rest BPM laten berekenen. Als u het formulier invult (deze vindt u hier) geven wij een indicatie van de BPM bij import. Het aanschaffen van de auto doet u zelf. Wij doen geen aankoopkeuringen in het buitenland. Dit kunt het beste door een lokaal bedrijf laten uitvoeren indien u dat wenst. Zodra u de auto heeft aangeschaft kunt u dit aan ons doorgeven en gaan wij het transport naar Nederland organiseren. Uiteraard houden wij u gedurende dit traject op de hoogte.

Zodra de auto bij ons gearriveerd is gaan wij voor u de meest gunstige manier van BPM aangifte berekenen. Wij informeren u over het definitieve bedrag. De auto wordt de RDW ingevoerd in het Nederlands kentekenregister en de BPM aangifte wordt voor u geregeld. U ontvangt zelf een email van de Belastingdienst om de BPM te betalen. Na het betalen van de BPM ontvangt u de kentekencard thuis, waarmee wij de Nederlandse kentekenplaten kunnen laten maken. De auto is nu officieel geïmporteerd in Nederland.

Uw nieuwe auto staat klaar en u kunt er nu officieel mee de weg op. De auto kunt u bij ons komen ophalen. Wij kunnen deze ook bij u afleveren. Het hele traject na aankoop duurt gemiddeld 2 tot 3 weken.

WILT U MEER INFORMATIE? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

ONZE KRACHT

ERVARING &
SAMENWERKING

LANDELIJKE
DEKKING

ACTIEF SINDS
2004

KOM IN CONTACT