Reviews

4.7/5

4.9 van 5 sterren

4.5/5

4.9 van 5 sterren

BPM BEREKENEN AUTO

Als u een motorvoertuig met een grijs kenteken gaat importeren, moet u BPM aangifte doen. U moet dus BPM (belasting personenauto’s en motorvoertuigen) betalen voor het motorvoertuig dat u wilt importeren.

Deze BPM aangifte kan op verschillende manieren worden gedaan: Op basis van een taxatierapport, op basis van de meest gunstige koerslijst en op basis van de afschrijvingstabel van de Belastingdienst. Op welke manier u de BPM aangifte doet is geheel aan uzelf. U mag dus deze aangifte dus doen op de voor u meest gunstige manier. U kunt de nog te betalen BPM altijd vrijblijvend door ons laten berekenen voordat u BPM aangifte gaat doen. Zo kunnen wij de beste manier van aangifte geheel vrijblijvend voor u berekenen aan de hand van de BPM berekening van de auto.

Wat voor u de beste manier is, is afhankelijk van de auto die u wilt importeren en de specifieke gegevens van deze auto. Als u de auto online heeft gevonden of de gegevens van de auto bij de hand heeft, laat dan door ons berekenen van de meest gunstige manier voor u is door de gegevens van de auto in te vullen. U zit nergens aan vast, maar dit geeft u wel inzicht in wat de BPM ongeveer gaat worden. Wij adviseren altijd de voor u meest gunstige manier, niet de voor ons meest gunstige manier.

VRIJBLIJVEND EN KOSTELOOS BPM BEREKENEN

Heeft u een auto gevonden en wilt u van tevoren weten hoeveel BPM er nog betaald moet worden? Of wilt u een second opinion op een BPM aangifte die u al heeft voordat u deze inlevert bij de Belastingdienst? De BPM berekenen voor auto’s doet u snel en eenvoudig bij Bolsenbroek & Partners.

Vul het formulier in of stuur uw gegevens via WhatsApp (06-83773362).

U ontvangt snel (normaal gesproken binnen een uur, maar zeker dezelfde werkdag indien voor 17.00u verzonden) een uitgebreide berekening met een BPM advies.

Direct een berekening nodig? Bel ons via 024-6632202. Op werkdagen tussen 8.45u en 17.30u zit er altijd iemand voor u klaar om direct een BPM berekening voor uw auto te maken.

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

ONZE KRACHT

ERVARING &
SAMENWERKING

LANDELIJKE
DEKKING

ACTIEF SINDS
2004

KOM IN CONTACT