Reviews

4.7/5

4.9 van 5 sterren

4.5/5

4.9 van 5 sterren

AUTO TAXEREN

Gaat u een auto importeren en wilt u de auto taxeren voor de BPM aangifte? Bolsenbroek & Partners is al sinds 2004 specialist in het maken van taxatierapporten, beter bekend als de tegenbewijs taxatie. Een auto taxeren middels een taxatierapport is een van de methoden volgens de tegenbewijsregeling, waarbij op een objectieve manier een realistische waarde wordt bepaald.

Naast het taxeren van auto’s, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het taxeren van andere voertuigen, zoals motoren of campers. Wij kunnen het voertuig bij u op locatie taxeren of u kunt bij ons terecht op onze vestiging in Heumen bij Nijmegen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Taxatierapport auto

Voor het opstellen van het taxatierapport van de auto is het van belang dat de taxateur deze auto fysiek te zien krijgt, wat dus bij u of bij ons op locatie mogelijk is. Bij zo’n auto taxatie zijn de volgende punten van belang:

  • Het buitenlands kentekenbewijs dient aanwezig te zijn (en eventueel de CVO);
  • De auto dient schoon te zijn;
  • De auto dient goed toegankelijk te zijn;
  • Deel uw kennis omtrent de staat van de auto en eventuele schade aan de auto (het liefst in een schriftelijk overzicht);
  • Zorg bij voorkeur voor een diagnoserapport van een erkende dealer of specialist in het geval van technische schade.

Omdat een deel van onze taxateurs vanuit thuis werkt en een deel vanuit ons kantoor te Heumen werkt, is er altijd een taxateur bij u in de buurt om de auto te taxeren. Tijdens de taxatie van de auto zal een van onze taxateurs de auto uitgebreid inspecteren en fotograferen. Na de juiste documentatie te hebben ontvangen, zal onze taxateur op basis hiervan het taxatierapport opstellen.

Doorgaans wordt het taxatierapport van de auto de volgende werkdag toegestuurd via de post en mail. De verzending van het taxatierapport per post heeft ermee te maken dat de Belastingdienst de BPM aangifte op papier wil ontvangen. Nadat u bij de RDW bent geweest en alle documenten heeft ontvangen, kunt u BPM aangifte gaan doen.

AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN TAXATIERAPPORT

Wilt u een afspraak maken voor een taxatierapport van uw auto, motor of camper? Hieronder kunt u uw gegevens invullen. Wij nemen contact met u op om de afspraak te bevestigen. Graag verzoeken wij u alle benodigde gegevens in te vullen.

U kunt ons ook bellen voor een afspraak. Ons telefoonnummer is 024-6632202 en wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.45u tot 17.30u telefonisch bereikbaar.

Uw contactgegevens
Waar staat de auto?