Reviews

4.7/5

4.9 van 5 sterren

4.5/5

4.9 van 5 sterren

DE DIENSTEN VAN BOLSENBROEK
& PARTNERS

DE DIENSTEN VAN BOLSENBROEK & PARTNERS

Wij zijn uw partner voor alles wat te maken heeft met het waarderen, taxeren en importeren van een auto, motor of camper.

Onze expertise zit in de kennis op het gebied van waardebepalingen (of wel: het bepalen van de waardevermindering) , import en BPM van motorvoertuigen. Wij maken taxatierapporten voor import auto’s (BPM tegenbewijs taxaties) en berekenen voor u de meest gunstige manier van BPM aangifte doen. Dat kan zijn via een taxatierapport, met een koerslijst aangifte of met aangifte via de afschrijvingstabel.

Maar wij doen meer dan alleen dat: ook voor oldtimers, youngtimers,  klassieke auto’s en customized cars bepalen wij de waarde ten behoeve van de verzekering van uw dierbare bezit. Gaat de afwikkeling door de verzekering van schade aan uw auto of na diefstal ervan naar uw idee “uit de bocht”? Bolsenbroek & Partners is u ook op dat vlak graag van dienst. Recht is Recht en krom is krom immers.

Een geschil met uw reparateur of als reparateur een geschil met uw klant? Bolsenbroek & Partners heeft als gerechts- en partijdeskundige de knowhow en de ervaring om de (on)redelijkheid professioneel te betwisten of te onderbouwen en daarmee een rechtszaak te vermijden. Of om een onvermijdbare rechtszaak in goede banen te leiden en zo de economie van de gerechtelijke procedure te bevorderen.

Een overzicht van wat wij doen vindt u hieronder.

BPM AANGIFTE IMPORT

Als u een auto, motor, camper of bedrijfsauto (grijs kenteken) gaat importeren moet u BPM aangifte doen. Dit betekent dat u belasting moet berekenen en betalen voor het voertuig, de zogenaamde BPM (belasting personenauto’s en motorvoertuigen).

BPM BEREKENEN

Als u een motorvoertuig met een grijs kenteken gaat importeren, moet u BPM aangifte doen. U moet dus BPM (belasting personenauto’s en motorvoertuigen) betalen voor het motorvoertuig dat u wilt importeren.

GERECHTSDESKUNDIGE EN PARTIJDESKUNDIGE

Bolsenbroek & Partners heeft brede ervaring op het gebied van deskundigheid bij geschillen omtrent motorvoertuigen. In de meest brede zin binnen het Automotive domein. Wij kunnen de rechterlijke macht van dienst zijn als gerechtsdeskundige.

IMPORT ADVIES
AUTO/MOTOR/CAMPER

Wilt u een auto, motor, camper of grijskenteken (bestel)auto gaan importeren uit het buitenland? En bent u benieuwd welke stappen u hiervoor moet ondernemen? Wij hebben deze stappen voor u op een rij gezet.

OLDTIMER/ YOUNGTIMER TAXATIERAPPORT WEV WAARDEBEPALING

U heeft een klassieke auto (oldtimer, youngtimer, klassieker, classic car) waarvan u de exacte waarde wilt weten ten behoeve van de verzekering? Bij een correct vastgestelde taxatiewaarde bent u verzekerd van het juiste bedrag van schade-uitkering bij verlies of diefstal van uw auto. Wij zijn notarieel beëdigd als registertaxateur en onze rapporten worden geaccepteerd door alle verzekeraars in Nederland.

SCHADEBEMIDDELING MOTORVOERTUIGEN

De afwikkeling van een verzekeringsschade aan uw motorvoertuig leidt niet zelden tot een teleurstellende schadeloosstelling. De materie is veelal erg complex voor weggebruikers die er hopelijk niet heel erg ervaren in zijn. Ontevredenheid die u als “slachtoffer” uit, wordt door experts vaak afgedaan met “u kunt een contra-expert benoemen”. Niet zelden volgt daarop: “maar dat heeft meestal geen zin”. Wij proberen hier duidelijkheid te geven.

AUTO TAXEREN

Het maken van een taxatierapport om op een objectieve wijze een reële waarde te bepalen is één van de manieren via de zogenaamde tegenbewijsregeling. Wij zijn al sinds 2004 specialist in het maken van taxatierapporten voor onder andere de BPM, de zogenaamde tegenbewijs taxatie. Als u een afspraak met ons maakt heeft u een aantal mogelijkheden. Wij kunnen bij u op locatie ter plekke een auto, motor of camper taxeren of u kunt bij ons terecht op onze vestiging in Heumen bij Nijmegen. De exacte adresgegevens vindt u hier op onze contactpagina.

FULL SERVICE AUTO IMPORT

Zodra u een auto heeft gevonden kunt u door ons geheel vrijblijvend de mogelijke rest BPM laten berekenen.