Reviews

4.7/5

4.9 van 5 sterren

4.5/5

4.9 van 5 sterren

Corona, import, taxatie, voortgang:

Waar het Corona net zich steeds verder om ons sluit, blijven wij naar lichtpuntjes zoeken! Onze druk op RDW en BOVAG, samen met enkele importeurs, lijkt nu toch echt effectief in de richting van een RDW verwerking van de nog te kentekenen importvoertuigen. Zie daartoe dit bericht met update.

Onze fantastische medewerkers werken waar zij kunnen en blijven thuis waar dat moét. Beide omstandigheden zijn niet altijd even makkelijk voor iedereen.

Wij begrijpen de wens van sommigen onder u en nemen binnen onze mogelijkheden beperkt auto’s op zolang dat gaat. Waar u geen RDW inschrijving heeft, kunnen wij ons werk ook niet 100% afronden. Het ‘vast aan de auto kunnen beginnen’ nadat wij hebben opgenomen, is een begrijpelijke wens. Waar u dat doet, wéét u dat dit onder normale omstandigheden (het Pré-Corona tijdperk) niet de bedoeling is wat betreft de belastingdienst. Waar u dat doet, doet u dat voor eigen risico waarbij wij u in geval van latere problemen zullen helpen of laten helpen.

Tegelijkertijd vragen wij aan hén die die risico willen nemen, ons dan ook te laten factureren, ondanks de gedeeltelijke uitwerking. De factuur betaalt u binnen de geldende betaaltermijn. U helpt ons en onze medewerkers daarmee! Lonen moeten immers primair uit omzet betaald worden. Wanneer wij komen opnemen, stemt u daarmee in met dit standpunt.

Uiteraard voltooien wij onze werkzaamheden zodra u een datum van de RDW identificatie heeft en deze met ons communiceert, zodat u BPM aangifte kunt doen en een kenteken verkrijgt.

Facebook
Twitter
LinkedIn

OP DE HOOGTE BLIJVEN?