Reviews

4.7/5

4.9 van 5 sterren

4.5/5

4.9 van 5 sterren

B&P Zandvoort Race Experience

In samenwerking met APEX-Events by Phil Bastiaans bieden wij u op woensdag 17 november een uitgelezen mogelijkheid om zélf achter het stuur van een 400 PK Porsche 911 Carrera S en/of een 340 PK BMW M240i kennis te maken met het vernieuwde circuit van Zandvoort. APEX-events is qua beschikbare auto’s en event organisatie ‘top of the bill’. Verder biedt deze dag de perfecte kans om binnen een kleinschalig en select gezelschap kennis te maken met collega’s in de branche en de mensen van Bolsenbroek & Partners. Uiteraard kleden wij in samenwerking met APEX-events deze dag verder in waarbij het u aan niets zal ontbreken.

Werkwijze
Als deelnemer rijdt u 1-op-1 met een instructeur die u in meerdere sessies coacht naar een hoger niveau. Al naar gelang uw wensen worden persoonlijke én de grenzen van de auto opgezocht binnen kaders van veiligheid. De auto’s zijn voorzien van racestoelen met 4punts- racegordels, rolkooi, raceonderstel, speciale remmen en dubbel rempedaal.

Kosten
De kostprijs voor deelname bedraagt netto € 855,00 exclusief BTW. Wij bieden u dit evenement aan onder de noemer ‘netwerkbijeenkomst met rijvaardigheidstraining’ waarmee u de uitgave zakelijk kunt verantwoorden.

Deze dag zal tevens onze huisvriend Jan Lammers te gast zijn. Aan het einde van de dag biedt Bolsenbroek & Partners u een gezellige afsluiting met walking dinner aan in Noosa.

Programma
11.00 Ontvangst in de pitbox met koffie, thee en een lunch. Briefing door de instructeurs

12.00 Aanvang van de Race Experience

17.00 Einde experience, napraten en uitreiking certificaten

17.30 Walking-dinner bij Noosa in Zandvoort

Deelnemen? Stuur dan een email aan r.bolsenbroek@bbpartners.nl. Wees er snel bij want VOL = VOL!

Facebook
Twitter
LinkedIn

OP DE HOOGTE BLIJVEN?