Reviews

4.7/5

4.9 van 5 sterren

4.5/5

4.9 van 5 sterren

B&P in de media! Voor de derde keer Gerechtsdeskundige bij de Rijdende Rechter

Op 9 oktober was Frank Bolsenbroek voor de derde keer te zien als gerechtsdeskundige bij De Rijdende Rechter. Ditmaal vanwege een conflict over de aanschaf van een ‘budget occasion’.

In deze aflevering van ‘De Rijdende Rechter’ hebben autohandelaar Evert Pieper en Nico een conflict over een auto. Nico heeft een nieuwe baan als verkeersregelaar en moet voor zijn werk het hele land door. Daarom gaat hij op zoek naar een betaalbare auto en vindt deze online bij het bedrijf van Evert Pieper. Hij is op slag verliefd. Het is een oudje, maar omdat bij de verkoop gezegd wordt dat het een prima auto is, is hij overtuigd. Als de auto een paar weken later gekeurd wordt, krijgt Nico te horen dat de auto alleen nog de weg op kan als hij ‘m voor veel geld laat repareren. Boos gaat Nico verhaal halen bij Pieper. Die vindt dat hij niets verkeerd heeft gedaan, maar wil Nico – bij hoge uitzondering – toestaan de auto terug te brengen. Dat kan alleen niet, want de auto ligt inmiddels op de sloop.  De Rijdende Rechter mr. John Reid verdiept zich in het autowezen en onderzoekt hoe de vork precies in de steel zit. Mr. Reid schakelt voor dit geschil wederom Frank Bolsenbroek als ‘de deskundige’ in.

Bekijk deze aflevering hier terug.

Wilt u de eerdere Rijdende Rechter afleveringen, waarin Frank Bolsenbroek ‘de deskundige’ was, terugzien? Klik dan hier voor de eerste aflevering en hier voor de tweede aflevering.

Facebook
Twitter
LinkedIn

OP DE HOOGTE BLIJVEN?