Reviews

4.7/5

4.9 van 5 sterren

4.5/5

4.9 van 5 sterren

Beoordeling Schrijven

SCHRIJF EEN REVIEW OVER ONS.

Prettig contact, goede service

~ Chantal

Geen duplicaat code bij herinvoer

Na lang discussi├źren met de Rdw omtrent de duplicaat code bij herinvoer in contact gekomen met Frank. Hij heeft me wegwijs geholpen om met de juiste personen bij de Rdw in contact te komen en het is me uiteindelijk ook gelukt na ieders verbazing om het orginele kenteken zonder duplicaat code te krijgen. Ik verwacht dat er meer mensen op dit item zitten te wachten . Bedankt voor de tips Frank en succes ­čĄ×
~ Remco Hoebergen

PROFESSIONELE TAXATIE, SNEL GEREGELD

Op de weg terug uit Duitsland direct langs kunnen komen in Heumen voor taxatie van onze BMW X3. Dit na telefoontje de voorgaande vrijdag. Professioneel ontvangen en auto grondig geïnspecteerd. Meerdere zaken gevonden die wij niet hadden gezien. Opvolgende maandag professioneel taxatierapport per email en post. BPM bedrag aanzienlijk verlaagd ten opzichte van onze inschatting. Bolsenbroek & Partners bedankt!
~ Eelco

PROBLEEM MET INVOER CAMPER EN DE BELASTINGDIENST.

Probleem met invoer camper en de belasting dienst. Alles geregeld, bpm betaald. We hebben een camper gekocht in Duitsland, thuis gekomen laten keuren bij her RDW en BPM betaald. Alles netjes geregeld zou je zeggen, toen kwam er een brief van de belasting dienst dat we nog 21% btw moesten betalen. Dit alles doorgegeven aan Frank en hij heeft alles zonder problemen opgelost waarbij de btw aanslag is komen te vervallen? Hij belde ons zelfs nog om 22.00 uur om dit mede te delen zodat we een goede nachtrust zouden hebben. Nogmaals Frank , Hartelijk Dank !!
~ Rob en Nel Gieling

SERVICE EN VRIENDELIJKHEID

Onlangs een ASTON MARTIN VANQUISH laten invoeren en stallen bij Bolsenbroek & Partners. Danny, Willem, en Frank (eigenaar) zijn allen zeer vriendelijk en malen er niet om wat extra tijd te besteden aan het oplossen van een accu probleem, in mijn geval. Niets was hen teveel. Meedenken, oplossing zoeken en uitvoeren, terwijl ze mij in principe niets verschuldigd waren, is van een serviceniveau dat je nog maar weinig treft. Dat geeft je als klant het gevoel dat je altijd bij hen terecht kunt. Een volgende import auto zal ik wederom, net als mijn vorige exemplaren, waaronder ASTON MARTIN en Maserati, aan hun kundige leiding en expertise overlaten. Diederik
~ Diederik van Ommeren

WEDEROM VOORSPOEDIGE TAXATIE DOOR LEON

p korte termijn een afspraak kunnen maken voor een taxatie van een in te voeren Duitse BMW. Omdat de RDW snel te werk was gegaan een uur te vroeg in Heumen. Geen enkel probleem voor Leon. Weer een grondige inspectie, de dag erna gevolgd door een professioneel taxatierapport.
~ Eelco