Reviews

4.7/5

4.9 van 5 sterren

4.5/5

4.9 van 5 sterren

Auto import ‘zonder gedoe’? B&P full-service-import!

U importeert auto’s maar u vindt het steeds lastiger worden deze op een eenvoudige manier en tegen een meest redelijk voordelige bpm op kenteken te krijgen? Of; u importeert nog helemaal niet omdat u juist opziet tegen ‘het gedoe eromheen’? Weet dan dat B&P u hélemaal kan ontzorgen!  Wij kunnen u zelfs helpen aan ideeën om auto’s te vinden, deze hier te krijgen en zo uw voorraad verantwoord op peil te houden. En heeft u vervolgens of misschien wel actueel ‘gedoe’ met de autoriteiten rond de import, springt B&P als geen ander voor u op de bres.

Dat we onze services bij u op locatie uitvoeren, is bekend. Maar dat we dat óók doen op onze vestiging in Heumen; dat is minder bekend. De ‘full-service-import’ die we in Heumen leveren, loopt van inname, controle voertuig, aanmelding RDW, aangifte BPM tot aan aflevering in uw showroom. Zorgeloos, comfortabel en zonder gedoe! En; tegen verwaarloosbare kosten!

Maak gebruik van de kennis en ervaring van de onbetwiste Bench-markers op het gebied van BPM taxaties & importdienstverlening. Vraag ons graag wat we voor ú kunnen betekenen als u het gemak wil laten dienen 🙂 Of bel of app gerust direct met Frank Bolsenbroek op 0653-665474.

Wij zijn er graag voor u!

Facebook
Twitter
LinkedIn

OP DE HOOGTE BLIJVEN?