Kerstmis is altijd even een mooi moment om terug te kijken op het jaar. Normaliter kijken wij altijd vooral vooruit maar nu maken wij een uitzondering. 2016 bracht ons een mooi jaar. Allereerst was het op het BPM front relatief rustig. Er waren geen ingrijpende wijzigingen en behoudens een aanpassing van het CO2 tarief voor 2017 zijn er ook geen ingrijpende wijzigingen te verwachten. Wij mochten weer een groot aantal nieuwe relaties tot onze cliëntengroep rekenen en ook veel relaties die even “vreemd waren gegaan”, weten de weg naar Heumen en Reeuwijk weer te vinden. 

Uiteraard zijn wij de bestaande, de nieuwe én de oude vrienden van Bolsenbroek & Partners zeer erkentelijk voor de loyaliteit en de klandizie. Wij proberen het héle jaar goed voor u te zorgen maar in december geven wij daar nog eens persoonlijk blijk van. Met een uitdijend klantenbestand is het voor mij als “chief in charge” steeds moeilijker om iedereen persoonlijk te bedanken. Gelukkig hebben wij het dusdanig georganiseerd dat er voor u een vast herkenbaar aanspreekpunt is. “Onze jongens” hebben dat ook dit jaar weer fantanstisch gedaan. Echter kunnen ook zij niet zonder de ondersteuning van onze binnendienst medewerkers. Samen vormen wij een nog steeds groeiend team waar ik dit jaar al 12 jaar trots op mag zijn.

In 2017 gaan wij graag verder met onze missie om u deskundig, verantwoord en plezierig van dienst  te zijn. Wij zullen daarbij ons al jaren bekend zijnde onderscheidend innovatieve vermogen maximaal voor u inzetten. Zowel op het gebied van de autobelastingen, het importadvies, de classic car taxaties, als ook een geheel nieuw uit te rollen dienstverlening die ù als autobedrijf perfect dienstbaar zal zijn! Tenslotte zijn wij er om u te dienen!

Ik dank u, mede namens ons voltallige team voor dit fantastische jaar en kijk uit naar onze samenwerking in 2017. Tot slot wens ik u, uw gezin, uw familie en uw medewerkers hele fijne feestdagen en een in alle opzichten gezond 2017!